• Vuurwater

Ingredienten:

•bronwater
•ijsblokjes
•1 Limoen
•Spaanse peper(s)

 



Bereidingswijze

Vul een karaf met water. Was de pepers, laat het steeltje zitten en snij de peper aan de punt kruislings in, tot aan het kroontje. Verwijder voorzichtig zaden en zaadlijsten en doe het pepertje in het bronwater. Doe er ijsblokjes bij. Het pepertje zal nu "openkrullen" als een "bloem" en daarbij uiteraard gelijk de pittigheid aan het water afgeven. Proef om te weten of je 1 of meer pepertjes wilt gebruiken (afhankelijk ook van de soort peper die je gebruikt). Let op: het is de bedoeling om een verfrissend drankje aan je gasten aan te bieden, wanneer je het drankje te scherp maakt wordt het echt niet lekker meer. Boen de limoen onder stromend water schoon, en snijd ze daarna in dunne plakjes en doe die in het peperwater. Vul hoge cocktailglazen overvloedig met ijsblokjes en laat de gasten zelf hun glas met de peperdrank vullen.

 

Welke Allégrow producten werden in dit recept gebruikt?