• Tagliatelle met krokante groenten

Benodigdheden (4 à 6 pers):

•1 ui
•250 g champignons
•3 wortelen
•1 selder
•1 prei
•2 dl room
•peper
•zout
•200 g gerookte zalm
•200 g garnalen
•witte en groene tagliatelle (+/-150 g per persoon)
•1el olijfolie



Bereidingswijze

Maak de ui schoon en snij hem in blokjes. Snij de champignons in plakjes, de wortelen, de prei en de selder in julienne.
Fruit de ui aan in olijfolie. Voeg de wortelen, de selder, de prei toe en stoof krokant.
Voeg de laatste minuten de champignons toe.
Doe de room, de kruiden en de wijn mee in de pot en laat doorkoken. Bind de saus eventueel met maïzena.
Roer de garnalen en de gerookte zalm erdoor en breng op smaak.
Kook de tagliatelle al dente.
Verdeel de pasta over de borden en overgiet met de saus.

 

 

Welke Allégrow producten werden in dit recept gebruikt?