• Spaghetti met kip, veldsla en walnoten

Benodigdheden:

• 400 gram kipfilet
•300 gram spaghetti
•150 gram veldsla
•65 gram gepelde walnoten
•Peper en zout
•2 eetlepels olie
•2 takjes dragon
•2 dl slagroom

 



Bereidingswijze

Hak de walnoten grof. Rits de dragonblaadjes van de takjes en hak deze fijn. Snijd de kipfilet in reepjes. Bestrooi de kip met peper en de helft van de dragon. Maak de veldsla schoon. Verhit de olie in een braadpan en gaar de blokjes kipfilet goudbruin. Breng intussen een pan ruim water met zout aan de kook. Kook de spaghetti beetgaar en laat uitlekken in een vergiet. Laat in een pannetje de slagroom inkoken tot een matig dikke saus. Voeg een tweetal minuten voor de eindkooktijd de rest van de gesnipperde dragon toe. Roer de walnoten erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de veldsla over 4 borden, verdeel de pasta erover en leg de kip erop.

Welke Allégrow producten werden in dit recept gebruikt?