• Soepje van knolselder en sesamzaadjes

Benodigdheden (6 pers):

•1 ui
•500 g knolselder
•100 g wortelen
•300 g courgette
•1 klontje boter
•1 l kippenbouillon
•peper
•zout
•200 g gehakt
•1 ei
•paneermeel
•sesamzaadjes
•selderijzout

 



Bereidingswijze

Pel de ui en hak hem grof. Spoel de andere groenten, schil ze en snijd ze in stukken van 2 cm.
Smelt het klontje boter en fruit de ui erin aan.
Voeg de rest van de groenten toe en laat even stoven.
Overgiet met de bouillon en laat 30 min koken.
Meng het gehakt, het ei, het paneermeel en kruiden.
Rol daarvan kleine balletjes en kook ze gaar.
Mix de soep.
Breng op smaak en voeg de balletjes toe.
Rooster de sesamzaadjes zonder vetstof.
Verdeel het soepje over kommetjes en bestrooi met sesamzaadjes en selderijzout.

Welke Allégrow producten werden in dit recept gebruikt?