• Patisson aardappelpuree met pensen

Ingrediënten voor 4 personen

•4 polderaardappelen
•4 pensen
•6 worteltjes
•1 patisson
•kervel
•boter
•peper
•zout



Bereidingswijze

Snij de patisson doormidden. Verwijder de zaadjes, en lepel het vruchtvlees eruit. Bewaar de schil. Schil de wortelen en de aardappelen.Kook het vruchtvlees van de patisson samen met de aardappelen gaar in wat gezouten water. Giet af en prak met een vork tot een grove puree.Gaar de schil van de patisson 20 minuten in de oven, voorverwarmd op 180° C. Snij 'm in reepjes en roer door de puree.Kook de wortelen in hun geheel gaar. Doe ze met een klontje boter in de blender en pureer tot een crème.Bak de pensen op een laag vuurtje gaar in wat boter. Snij ze in plakken.Verdeel de puree en de plakjes pens over de borden. Werk af met de wortelcrème en takjes verse kervel.

Welke Allégrow producten werden in dit recept gebruikt?