• Paprika gevuld met gehakt en Coburg

Benodigdheden (4 pers):

•2 gele paprika's
•600 g gehakt
•200 g coburg (gerookte ham)
•4 grote uien
•1 blokje groentebouillon
•maïzena
•200 ml water

 



Bereidingswijze

Snij de paprika's doormidden, smaak ze schoon en spoel ze grondig. Versnipper de plakjes coburg (gerookte ham) en meng deze onder het gehakt. Vul de paprika's met het mengsel.
Voor de saus stoof je fijngesnipperde ui aan.
Als deze glazig is voeg je het water en het bouillonblokje toe. Laat even koken op een zacht vuurtje.
Dik de saus in met maïzena.
Schik de paprika's in een ovenschotel en overgiet met de uiensaus. Zet de schotel gedurende 45 min in een oven van 180°C.
Serveer met gekookte aardappeltjes of puree.

Welke Allégrow producten werden in dit recept gebruikt?