• Aardappel-suikerbrood gratin

Benodigdheden (4 pers):

  • 1 kg aardappelen
  • 1 krop suikerbrood
  • 2 versnipperde uien
  • 2 dl melk
  • 1 el olie
  • zout
  • peper
  • 100 g gemalen kaas


Bereidingswijze

Olie een ovenschaal goed in.
Snij de aardappelen in zeer dunne schijfjes.
Verdeel de helft van de schijfjes over de schaal en kruid met peper en zout.
Snij het suikerbrood in stukjes en leg een laag bovenop de aardappelen.
Leg hierop de versnipperde uien en daarop de rest van de aardappelen. Bestrooi met peper en zout.
Schenk de melk over de aardappelen.
Bestrooi met de gemalen kaas.
Plaats de schotel ongeveer 40 min in een voorverwarmde oven.
De aardappelen zijn gaar als je ze goed kan doorprikken.

Welke Allégrow producten werden in dit recept gebruikt?